سوله کارخانه

ساخت سازه سوله کارگاهی

سوله کارگاهی یک ساختمان بزرگ است که برای استفاده در فعالیت‌های صنعتی و تولیدی طراحی شده است. این ساختمان‌ها معمولاً دارای فضای وسیع و بزرگی هستند که برای تولید و توزیع محصولات، انبارداری و فعالیت‌های صنعتی مورد استفاده قرار می‌گیرد. سوله‌های کارگاهی معمولاً دارای تجهیزات و امکاناتی مانند بالابرها، دستگاه‌های تولید، انبارها و فضاهای اداری هستند که برای انجام فعالیت‌های تولیدی و صنعتی استفاده می‌شوند.

سوله کارگاهی را می توان یکی از انواع پرکاربرد سوله ها برای بیزینس ها و صنایع معرفی کرد که استفاده های بسیاری نیز دارد. سوله کارگاهی را می توان یک انبار برای ماشین آلات و دستگاه های صنعتی، جرثقیل ها و حتی خط تولید محصولات و کالاها و قطعه های مختلف محسوب کرد. سوله کارگاهی را می توانیم یکی از مهمترین و اصلی ترین سازه ها برای شغل ها و کسب و کارهایی که در زمینه تولید و همینطور صنعت فعال هستند به شمار آوریم. در ادامه با ما همراه باشید تا کمی بیشتر در مورد  کاربرد سوله کارگاهی صحبت کنیم.

مهندس میرزایی: 09120682440

سوله کارخانه

ساختار سوله کارگاهی چیست؟

ساختار سوله کارگاهی معمولاً شامل یک بنا با سقف بلند و فضای باز بدون دیوارهای داخلی است. این ساختار معمولاً از فولاد یا بتن ساخته می‌شود و برای استفاده در فعالیت‌های صنعتی و تولیدی مناسب است. سوله‌های کارگاهی معمولاً دارای درهای بزرگ برای ورود و خروج ماشین‌ها و تجهیزات و همچنین دارای سیستم‌های تهویه و روشنایی مناسب برای فعالیت‌های صنعتی می‌باشند.

سوله کارگاهی چه کاربردی دارد؟

اگر یک کسب و کار صنعتی و تولیدی داشته باشید قطعا به اهمیت داشتن سوله کارگاهی برای بیزینس خود کاملا آگاه هستید. برای هر فرد و یا گروهی که در این حیطه ها فعالیت می کنند به منظور دایر کردن یک مکان جدید و راه اندازی کسب و کاری در زمینه تولید و یا صنعت نیاز به یک محیط کاملا بزرگ و مجهز است که به شکلی کامل دقیق هم محافظت شده باشد. این موضوع حتی برای زمانی که قصد گسترش و توسعه کسب و کار خود را دارید و میخواهید کارهای جدیدی به آنچه موجود است اضافه کنید نیز مورد نیاز و توجه است.

به طور کلی این دست کسب و کارها به ساختمانی نیازمند هستند که قادر باشند کلیه دستگاه ها و ملزومات کاری شان را در آنجا نصب نموده و سپس کارهای تولیدی و یا صنعتی خود را آغاز کنند. یکی از بهترین فضاها و سازه هایی که در این زمینه می توان از آن بهره گرفت سوله های کارگاهی هستند. احتمالا با شنیدن واژه کارگاهی به مکانی با امکانات کم و ابعاد کوچک فکر می کنید . سوله های کارگاهی فضاهایی هستند که می توان تولید کارگاهی در آنها انجام داد. بعلاوه در این سازه ها می توانیم تولید را به صورت ایستگاه ها و خط تولیدهای مختلف و متعدد مشاهده کنیم.

سوله کارگاهی چه نوع ساختمانی دارد؟

سوله کارگاهی همانند خیلی از سوله ها یک سازه فلزی عمدتا از فولاد است که دارای اجرای زیر است:

  1. ستون ها
  2. رفترها
  3. تیرک های از جنس فولاد
  4. پی اصلی
  5. سامانه اتصالات چه به صورت موقت و چه به شکل دائم
  6. پرلین دیواری
  7. پرلین سقفی

سوله کارگاهی در دو نوع سوله سبک و سوله سنگین ساخته می شود. در ادامه کمی بیشتر در مورد ساخت این نوع ازسوله سازی صحبت میکنیم.

سوله سازی ارزان

ساخت سوله کارگاهی چگونه است؟

برای هر یک متر مربع از ساختمان سازه مورد نظر چیزی در حدود ۵۰ الی ۸۰ کیلوگرم فولاد استفاده می‌شود. البته این مقدار برای سازه های سبک تقریبا به نصف کاهش پیدا می کند. علت استفاده از این حجم از متریال این است که این سازه ها می بایست به شکلی کاملاً مقاوم و مستحکم طراحی شوند. به گونه ای که در برابر عوامل جوی و محیطی مثل زلزله، برف، باد و … کاملا مقاوم باشند.

سوله کارگاهی باید بتواند جرثقیل ها، لیفتراک ها و سایر وسایل حمل و نقل سبک و سنگین را نیز تحمل کرده و از همه مهمتر قادر باشند از پس بار خود آنچه در داخل سوله است نیز به خوبی بر بیایند. دقیقا به همین دلیل هاست که از تیرهای ورقی فولادی برای این سازه ها و ساخت آنها بهره گرفته می شود تا استحکام و مقاومت کافی را داشته باشند.

مهندس میرزایی: 09120682440

زمان ساخت سوله کارگاهی چقدر است؟

در حال حاضر سوله های کارگاهی به شکل از پیش ساخته طراحی شده و تنها در محل اجرای سوله مورد نظرقطعات سوله مونتاژ می شوند. یک سازه کارگاهی با اندازه متوسط به چیزی در حدود ۱ تا نهایتا ۲ ماه زمان نیاز دارد تا کاملا برای بهره برداری آماده شود.سوله ساز خوب


قیمت سوله کارگاهی چقدر است؟

شما به عنوان صاحب یک صنعت می توانید سوله های از پیش آماده شده را خریداری کنید. البته که امکان سفارش طراحی و ساخت سوله از صفر تا صد نیز وجود دارد. قیمت و هزینه ساخت سوله نهایی به عامل زیر بستگی دارد:

  • متراژی که برای دهانه سوله مورد نیاز است
  • تجهیزاتی که برای راه اندازی سوله مورد نظر به آن احتیاج داریم
  • هزینه طراحی سوله
  • هزینه های اضافه
  • شیوه ساخت سوله مورد نظر

دقت کنید که متراژ و ابعادی که برای سوله مورد نظر لازم است از سوی کارفرمای پروژه مشخص می شود. همین ابعاد و متراژ کاملا بر قیمت سوله موثر هستند و هر قدر که متراژ دهانه سوله مورد نظر بیشتر باشد انگاه هزینه های ساخت کمتر خواهند بود.

اگر در ساخت سوله مورد نظر از جدیدترین متریال روز استفاده شده و بهترین و به روزترین تجهیزات هم در این پروسه مورد بهره گیری قرار گیرند آنگاه قیمت قطعا افزایش خواهد داشت. امنیت بالای سازه سوله کارگاهی و مقاومت و استحکام فوق العاده آن نیز از جمله موارد مهم و تاثیرگذاری بر روی قیمت این سوله ها به شمار می آیند.


نتیجه گیری

سوله کارگاهی در دو نوع سبک و سنگین ساخته می شود و برای هر متر مربع حدود ۵۰ الی ۸۰ کیلوگرم فولاد مصرف می شود. درصورتی که قصد راهنمایی بیشتر در خصوص قیمت، خرید یا سفارش سوله کارگاهی دارید با شماره 09120682440​ تماس گرفته و از متخصصین شرکت سازه نگار سینا مشاوره رایگان بگیرید.

 

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *